MENUKORT

* * *

Åbningstider:
Mandag – fredag kl. 6.30 – 15.00
Lørdag kl. 7.00 – 13.00
Søn- og helligdage efter aftale

* * *

Mad ud af huset:
Mad ud af huset er en service, der gør det nemt for dig at holde den helt store fest.
Lækker mad ud af huset, der sørger for at netop din middag vil blive husket af dine gæster langt ud i fremtiden.
Der kan skræddersys en menu, lige efter dine ønsker, og maden er lige til at anrette og servere.
Kom ind og få en snak i butikken alle hverdage fra kl. 6.30 til 15.00 eller ring til os på tlf. 47 52 83 22.

SMØRREBRØD

SMØRREBRØD


Håndmadder

Æg og tomat
Æg og rejer
Kartoffel med rå løg
Dyrlægens natmad
Flæskesteg med rødkål
Frikadeller med surt
Leverpostej med sky og bacon
Medister med surt
Roastbeef med remoulade
Rullepølse med sky og løg
Spegepølse med sky og løg
Skinke med italiensk salat
Kogt oksebryst med pickles
Fiskefilét med remoulade

* * *

Pris pr. stk.: 15 kr.

Smørrebrød

Fiskefilét med remoulade og citron
Æg og rejer
Hønsesalat med bacon
Dyrlægens natmad
Flæskesteg med rødkål
Frikadeller med rødkål
Leverpostej med sky og bacon
Roastbeef med remoulade
Rullepølse med sky og løg
Kogt oksebryst med pickles
Skinke med italiensk salat
Roastbeef med bløde løg og spejlæg kr. 45,–
Hakkebøf med bløde løg og spejlæg kr. 45,–

* * *

Pris: 27/35/45 kr.

Luksussmørrebrød

Mørbradbøf med champignon og surt
Røget ål med røræg
Røget laks med røræg på franskbrød
Rejesalat med asparges på franskbrød
Fiskefilét med asparges og rejer
Stor rejemad på franskbrød
Klassisk tatar med æg

* * *

Pris pr. stk.: 65 kr.

PLATTER OG SANDWICH


Platte 1

Marineret sild eller karrysild
Fiskefilét med remoulade og citron
Flæskesteg med rødkål
Hønsesalat med bacon
Ost
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. stk.: 150 kr.

Platte 2

Marineret sild eller karrysild
Fiskefilét med remoulade og citron
Æg og rejer
Røget laks med røræg
Mørbradbøf med løg
Roastbeef med pickles
2 slags ost
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. kuvert: 180 kr.

Blandede salater

Tun – skinke – kylling – rejer

* * *

Pris: 30/40/55 kr.

Fingersandwich

Skinkesalat
Æggesalat
Skinke og ost
Rullepølse
Laks kr. 26,–

* * *

Pris: 20/26 kr.

Fingersandwich

Kylling m. bacon, tomat, agurk, salat og karrydressing
Flæskesteg m. tomat, agurk, salat og dressing
Frikadelle m. tomat, agurk, salat og dressing
Roastbeef m. syltede agurker, tomat, salat og dressing
Skinke m. ost, løg, tomat, agurk, salat og dressing
Æg og rejer m. tomat, agurk, salat og dressing
Tunsalat m. æg, tomat, agurk, salat og dressing
Laksesandwich m. tomat, agurk, salat og dressing kr. 60,–

* * *

Pris: 50/60 kr.

Sandwich

En dag i det fri og lad os klare frokosten:

Forslag

Sandwich 20 kr.
Ostestave med vindruer 20 kr.
Agurk og gulerodsstave 10 kr.
Grøntsags tærte 18 kr.
Bolle med laks 30 kr.
Bolle med pålæg 25 kr.
Mini deller 3 stk. 15 kr.
Pølsehorn 15 kr.
Parmaskinke med melon 20 kr.
Frugtspyd 20 kr.
Chokoladekage 15 kr.

Sammensæt efter ønske.

MADPAKKER OG TILBEHØR


FROKOST I DET FRI – SAMMENSÆT SELV

Fingersandwich kr. 20,–
Ostestave med vindruer kr. 20,–
Agurke- og gulerodsstave kr. 10,–
Grøntsagstærte kr. 18,–
Små boller med røget laks kr. 30,–
Små boller med pålæg kr. 25,–
Minideller, 3 stk. kr. 15,–
Pølsehorn kr. 15,–
Parmaskinke med melon kr. 20,–
Frugtspyd kr. 20,–
Chokoladekage kr. 15,–

* * *

Tilbehør

Blandet salat kr. 25,–
Broccolisalat kr. 25,–
Coleslaw kr. 25,–
Kartoffelsalat kr. 25,–
Flødekartofler kr. 30,–
Flûte og smør kr. 20,–

* * *


SANDWICH

Fingersandwich

Skinkesalat
Æggesalat
Rullepølse
Skinke
Laks (26,-)

* * *

Pris: 20,-

Stor sandwich

Kylling/bacon
Skinke
Roastbeef
Frikadelle
Æg
Flæskesteg

* * *

Pris: 50,-

* * *

 Ekstra fyld i din sandwich? Pris: 60,-

Varmeskabet

Æbleflæsk: 25,-
Stegt flæsk pr. stk.: 7,-
Flæskesvær: 25,-
Store frikadeller: 20,-
Hakkebøf: 22,-
Krebinet: 22,-
Paneret flæsk: 22,-
Stegt flæsk: 22,-
Flæskesteg: 22,-
Ribbensteg: 22,-


DAGENS MENU

* * *

Dagens ret koster: 85 kr. for voksne og 65 kr. for børn (under 12 år).

Uge 48

Mandag: Mørbrad i karry gryde med ris.

* * *

Tirsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler.

* * *

Onsdag: Stegt kalvelever med champignon, blødeløg og kartofler.

* * *

Torsdag: Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler.

* * *

Fredag: Biksemad med klassiske tilbehør.

* * *

Uge 47

Mandag: Medister pølse med porre, kartofler og sovs.

* * *

Tirsdag: Høns i asparges sauce og kartofler.

* * *

Onsdag: Mexicanske pandekager med oksekød og salat.

* * *

Torsdag: Stegte sild med løgsauce, kartofler og rødbedesalat.

* * *

Fredag: Hvid labskovs med klassisk tilbehør.

* * *

Uge 46

Mandag: Mørbrad i sur/sød sovs med grøntsager og ris

* * *

Tirsdag: Stegt lever med bløde løg, sovs og kartofler.

* * *

Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

* * *

Torsdag: Guleærter med flæsk og medister

* * *

Fredag: Flæskesteg med rødkål, sovs og kartofler.

* * *

Uge 45

Mandag: Boller i karry med ris.

* * *

Tirsdag: Stegt flæsk med persillesovs og kartofler.

* * *

Onsdag: Hakkebøf med løg, sovs og kartofler.

* * *

Torsdag: Forlorenharer med surt,sødt, kartofler og sovs.

* * *

Fredag: Schnitzle med stegte kartofler, ærter og smørsauce.

* * *


GRILL

FROKOST


En lille nem frokost

Hvide sild m. løgringe, kapers og karrysalat
Paneret fiskefilét m. remoulade og citron
Frikadeller m. surt
Leverpostej m. champignon, bacon og rødbeder
Hønsesalat m. asparges og bacon
Flæskesteg m. rødkål
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. kuvert: 160,-

Det kolde bord

Hvide sild m. løgringe og kapers
Leverpostej m. champignon, bacon og rødbeder
Halve æg m. rejer, mayonnaise og citron
Flæskesteg m. rødkål
Glaseret skinke m. stuvet spinat
2 tarteletter m. høns i asparges
Modnet brie m. vindruer
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. kuvert: 170,-

BUFFETFORSLAG


Buffet 1

Kold, kogt laks med asparges, rejer og pikant dressing
Kalveculotte
Blandet salat med årstidens grønt
2 slags dressing
Bagt kartoffel med kryddersmør
Pastasalat
Flûte og smør

* * *

Pris pr. kuvert: 220,-

Buffet 2

Varmrøget ørred på salatbund med asparges, citron og
purløgsdressing
Mør og saftig kalvetyksteg
Ovnbagte rodfrugter
Råstegte kartofler
Broccolisalat
Tomat-/melonsalat
Flûte og smør

* * *

Pris pr. kuvert: 270,-

Buffet 3

Tunmousse med kapers og dild serveret med dildcreme
Barbequeglaseret skinke
Kyllingebryst stegt med krydderurter
Ovnstegte kartofler med timian
Pasta vendt i basilikumpesto med rødløg og små søde tomater

* * *

Pris pr. kuvert: 210,-

Buffet 4

Ovnbagt laks med krydderurter, tomat og citron
Rosastegt oksefilet
Svinemørbrad à la creme med ramsløg
Kylling på spyd i god, krydret marinade
Kogte kartofler i kold, pikant marinade toppet med krydderurter
Sprød salat med krydderurter, soltørrede tranebær, rodfrugter, chips og krydderurtedressing
Broccolisalat med rødløg, bacon og rosiner vendt i syrlig creme
Tzatziki af græsk yoghurt med agurk og hvidløg
Flûte og smør

* * *

Pris pr. kuvert: 285,-

Buffet 5

Varmrøget ørred med asparges, salat og purløgsdressing
Glaseret skinke med honning og sennep
Helstegt svinemørbrad med barbeque
Dalls frikadeller
Barbequemarineret, saftigt kyllingebryst
Pastasalat med cremet karrydressing
Flødebagte kartofler med hvidløg
Coleslaw med snittet hvidkål og gulerødder
Tzatziki af græsk yoghurt med agurk og hvidløg
Flûte og smør

* * *

Pris pr. kuvert: 255,-

Buffet 6

Cremet tunmousse med capers og dild, serveret med cremefraicherogn
Vitello tonnato, kold kalvesteg i skiver serveret med tunmousse
Hvidløgsstegt kyllingebryst med timian og tomater
Rosastegt, marineret oksefilet med ramsløg
Spicy coleslaw med hvidkål, gulerod og cremet chilidressing
Små kartofler med pesto
Oliven- og hvidløgsmix
Blandet sprødsalat med årstidens grønt

* * *

Pris pr. kuvert: 295,-

Buffet 7

Råmarineret laks med rødløg og dild
Rosastegt svinemørbrad med ramsløg
Kalkunbryst med tomatpesto og hvidløg
Kalveculotte med krydderurter
Flødebagte kartofler med pesto
Klassisk, kold kartoffelsalat
Pasta med basilikumpesto, hakkede rødløg og søde tomater
Marinerede feta- og brødcroutons
Blandet sprødsalat med årstidens grønt

* * *

Pris pr. kuvert: 285,-

Buffet 8

Tigerrejer med hvidløg og pesto
Krydret lammekølle med ramsløg
Mør og saftig kalvetyksteg
Barbequemarineret kyllingebryst
Flødebagte kartofler med bacon
Bagte kartofler med cremefraichedressing
Pasta vendt i basilikumpesto, hakket rødløg og søde tomater
Sprødsalat med årstidens grønt
Flûte og smør

* * *

Pris pr. kuvert: 295,-


BRUNCH

NÅR DET SKAL VÆRE NEMT


Den lille nemme

Minifrikadeller
Pizzasnegle
Stave af gulerødder og agurker
Chokoladekage

* * *

Pris pr. kuvert: 85,-

Den lille lette

Små boller med frisk ost og røget laks
Fingersandwich med skinkesalat
Minifrikadeller med surt
Pølser stegt i bacon
Små tærter med spinat
Frugtfad

* * *

Pris pr. kuvert: 145,-

Pølsebord

5 slags pålæg med klassisk tilbehør
Leverpostej med saltkød, løgringe og sky
Paté med drueagurker
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. kuvert: 175,-

Ostebord

5 slags oste
Peberfrugt, vindruer og oliven
Frisk frugt
Brød kan tilkøbes kr. 20,–/pers.

* * *

Pris pr. kuvert: 175,-

Dagens ret

Lækre danske retter lavet fra bunden af friske råvarer.

* * *

Pris pr. kuvert: voksen: 85,- / børn 65,-

TAPAS OG SANDWICHES


Dalls klassiker

Toast med frisk ost og røget laks
Canapé med rejer og citron
Canapé på rugbrød med tatar og klassisk tilbehør
Stilks med oksemørbrad og svesker
Små tærter med mascerponecreme og friske bær

* * *

Pris pr. kuvert: 195,-

Fingersandwich

Skinkesalat
Æggesalat
Skinke og ost
Rullepølse
Laks kr. 26,–

* * *

Pris pr. kuvert: 20/26,-

Sandwich

Kylling m. bacon, tomat, agurk, salat og karrydressing
Flæskesteg m. tomat, agurk, salat og dressing
Frikadelle m. tomat, agurk, salat og dressing
Roastbeef m. syltede agurker, tomat, salat og dressing
Skinke m. ost, løg, tomat, agurk, salat og dressing
Æg og rejer m. tomat, agurk, salat og dressing
Tunsalat m. æg, tomat, agurk, salat og dressing
Laksesandwich m. tomat, agurk, salat og dressing kr. 60,–

* * *

Pris pr. kuvert: 50/60,-

BRUNCH


Brunch 1

Røræg – bacon – cocktailpølser
Rørt yoghurt med akaciehonning og crunch
Pandekager med honning
Skinke – rullepølse – spegepølse
Leverpostej med champignon og bacon
Stegte kartofler med bacon og løg
Ostefad med frisk frugt
Marmelade af jordbær og appelsin

* * *

Pris pr. kuvert: 165,-

Brunch 2

Røræg – bacon – cocktailpølser
Rullepølse med sky og løg
Letrøget skinke med melon
Leverpostej med champignon og bacon
Pandekager med honning
Skæreost med peberfrugt
Modnet brieost med vindruer

* * *

Pris pr. kuvert: 170,-

Brunch 3

Røræg – bacon – cocktailpølser
Røget laks med dildcreme
Grøntsagstærte
Pandekager med honning
Letrøget skinke med melon
Spegepølse og rullepølse med sky og løg
Ostefad med frisk frugt

* * *

Pris pr. kuvert: 175,-

Brunch 4

Røræg – bacon – cocktailpølser
Brasede kartofler med bacon og løg
Pandekager med honning
Rørt yoghurt med akaciehonning og crunch
Spegepølse og rullepølse med sky og løg
Røget skinke med melon
Leverpostej med champignon og bacon
Grøntsagssnack, gulerods- og agurkestave
Grøntsagstærte
Ostefad med frisk frugt

* * *

Pris pr. kuvert: 210,-


JUL

* * *
En lille nem julefrokost

Marineret hvide sild med løgringe og kapers hertil karrysalat
Paneret fiskefilet med remoulade og citron
Flæskesteg med rødkål
Leverpostej med champion, bacon og rødbeder
Frikadeller med surt
Hønsesalat med asparges og bacon

* * *

Pris pr. kuvert 145 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Det kolde bord 1

Marineret hvide sild med løgringe og kapers
Halve æg med rejer, mayonnaise og citron
Glaseret skinke med stuvet spinat
2 tarteletter med høns i asparges
Leverpostej med champion, bacon og rødbeder
Flæskesteg med rødkål
Modnet brie med vindruer

* * *

Pris pr. kuvert 145 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Det kolde bord 2

Paneret fiskefilet med remoulade og citron
Marineret hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat
Røget laks med røræg og asparges
Roastbeef med remoulade, ristet løg og agurk salat
Leverpostej med champion, bacon og rødbeder
Æbleflæsk med løg og stegt flæsk
Frikadeller med surt
Ria a la mande med kirsebærsauce

* * *

Pris pr. kuvert 165 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Det kolde bord 3

Paneret fiskefilet med remoulade og citron
Marineret hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat
Stegte sild med sennep og dild
Røget laks med asparges og røræg
Leverpostej med champion, bacon og rødbeder
Flæskesteg med rødkål
Hønsesalat med asparges og bacon
2 tarteletter med høns i asparges
Glaseret juleskinke med grønlangkål
Andesteg med æbler, sveske kompot og rødkål
Ris a la mande med kirsebærsauce
Ostefad med frisk frugt

* * *

Pris pr. kuvert 210 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Julebuffet – sammensæt selv

Paneret fiskefilet med remoulade og citron 15 kr.
Marineret hvide sild med løgringe, kapers og karrysalat 15 kr.
Kryddermarineret sild med dild og peberrodscreme 15 kr.
Cremede karrysild med rødløg og kapers 15 kr.
Gravede laks med senneps dressing 30 kr.
Røget laks med røræg og asparges 30 kr.
Røget ål med røræg 30 kr.
Leverpostej med champion, bacon og rødbeder 15 kr.
Halve æg med mayonnaise, rejer og citron 15 kr.
Roastbeef med remoulade, ristet løg og agurk salat 15 kr.
Flæskesteg med rødkål 22 kr.
Hønsesalat med asparges og bacon 15 kr.
Sylte med sennep og rødbeder 18 kr.
Frikadeller med surt 10 kr.
Tartelet med høns i asparges 12 kr.
Glaseret juleskinke med grønlangkål 22 kr.
Medister pølse med rødkål og sennep 15 kr.
Æbleflæsk med løg og flæsk 15 kr.
Mørbradbøf med champion og blødeløg 25 kr.
Ris a la mande med kirsebærsauce 22 kr.
Ostefad med frisk frugt 30 kr.
Blandet brød, smør, fedt og kiks 20 kr.

Nytårsmenu 2021

Forret:

Jordskokkesuppe med torsk og æbler, sprød peberbacon, hertil flutes.

* * *

Hovedret:

Tournedos af oskemørbrad, bagte bananløg, stegte svampe, bagekartoffel med fyld (forårslæg, hvidløg og rødløg) hertil rødvinssauce.

* * *

Dessert:

Hvid chokolade med solbær, vaniljebund med chokoladecreme, coulis af solbær.

* * *

Pris pr. person kr. 375.-


CATERING BUFFETER

* * *
Mexicansk buffet

Nachos med ost, salsa og guacamole
Små majspandekager med chiliprawns
Kyllingespyd med tomat
Chili con carne med jasminris
Kalkun med mango og koriander
Kalve sauté med jalapeños og lime

* * *

Pris pr. kuvert: 275,-

Buffet 1

Kold kogt laks med asparges og rejer og pikant dressing
Kalveculotte
Blandet salat – årstidens grønt
2 slags dressing
Bagt kartoffel med kryddersmør
Pastasalat
Flutes og smør

* * *

Pris pr. kuvert 210 kr.

Buffet 2

Varmrøget ørred på salatbund med asparges, citron og purløgsdressing
Kalvetyksteg, mør og saftige
Ovnbagte rodfrugter
Råstegte kartofler
Broccolisalat
Tomat/melon salat
Flutes og smør

* * *

Pris pr. kuvert 255 kr.

Buffet 3

Tunmousse med kapers og dild serveret med dild creme, flutes og smør.
Barbeque – glaseret skinke
Kylling bryst stegt med krydderurter
Ovnstegte kartofler med timian
Pasta vendt i basilikumpesto med rødløg og små søde tomater

* * *

Pris pr. kuvert 185 kr.

Buffet 4

Ovnbagt laks med krydderurter, tomat, citron, flutes og smør
Rosastegt oksefilet
Svinemørbrad a la creme med ramsløg
Kylling på spyd i god krydret marinade
Kogte kartofler kold pikant marinade, toppet med krydderurter
Sprød salat med krydderurter, soltørret tranebær, rodfrugter chips og krydderurte dressing
Broccolisalat med rødløg, bacon, rosiner, vendt i syrlig creme
Tzatziki af græsk yoghurt med agurk og hvidløg
Flutes og smør

* * *

Pris pr. kuvert 285 kr.

Ristaffel

Prawns i chili
Stegt svinekød marineret i marsala
Kyllingespyd med pikant peanutsauce
Kalve sauté med rød karry
Stegt ananas
Marineret kål
Frisk kokus
Bønnespirrer
Stegte ris
Jasminris med grøntsager

* * *

Pris pr. kuvert: 255,-

Buffet 5

Varmrøget ørred med asparges, salat, purløgs dressing, flutes og smør
Glaseret skinke med honning og sennep
Helstegt svinemørbrad med barbeque
Dalls frikadeller
Barbeque-marineret saftig kyllingebryst
Pastasalat med cremet karrydressing
Flødebagte kartofler med hvidløg
Coleslaw med snittet hvidkål og gulerødder
Tzatziki, af græsk yoghurt med agurk og hvidløg
Flutes og smør

* * *

Pris pr. kuvert 210 kr.

Buffet 6

Cremet tunmousse med capers og dild, serveret med cremefraiche rogn
Vitello tonnato, kold kalvesteg i skiver serveret med tunmousse
Hvidløgsstegt kylling bryst med timian og tomater
Rosa stegt marineret oksefilet med ramsløg
Spicy coleslaw, med hvidkål, gulerod og cremet chili- dressing
Små kartofler med pesto
Oliven og hvidløgsmix
Blandet sprødsalat – årstidens grønt

* * *

Pris pr. kuvert 275 kr.

Buffet 7

Råmarineret laks med rødløg og dild
Rosastegt svinemørbrad med ramsløg
Kalkunbryst med tomat pesto og hvidløg
Kalveculotte med krydderurter
Flødebagte kartofler med pesto
Klassisk kold kartoffelsalat
Pasta med basilikumpesto, hakkede rødløg og søde tomater
Marineret feta og brødcroutoner
Sprød blandet salat – årstidens grøn

* * *

Pris pr. kuvert 285 kr.

Buffet 8

Tigerrejer med hvidløg og pesto, flutes og smør
Krydret lammekølle med ramsløg
Kalvetyksteg, mør og saftig
Barbequemarineret kyllingebryst
Flødebagte kartofler med bacon
Bagte kartofler med cremefraiche dressing
Pasta vendt i basilikumpesto, hakket rødløg og søde tomater
Sprød salat med årstidens grønt

* * *

Pris pr. kuvert 295 kr.

Buffet 9

Italiensk buffet
Cæsarsalat, med kylling og bacon, croutoner og cremet dressing
Hvidløgssteg kylling med timian og tomat
Porchetta italiensk steg med krydderurter
Rosastegt oksefilet med basilikumpesto
Ovnstegte kartofler med rosmarin pesto
Italiensk krydret kartoffelsalat med chili
Tomatsalat med mozzarella og basilikum
Sprød salat, babyblade, broccoli, mini tomater og salat ost i tern
Tiramisu med mascarpone, ladyfingers og kakao

* * *

Pris pr. kuvert 275 kr.

Buffet 10

Oktoberfest:
Ølbraiseret oksesteg, mør og saftig
Grillpølse/bratwurst
Skinkeschnitzel med citron, kapers og peberrod
Brasede kartofler
Klassisk kold kartoffelsalat
Grov blandet salat med sennepsdressing
Spicy coleslaw med hvidkål, gulerod cremet chili – dressing

* * *

Pris pr. kuvert 185 kr.

Er du klar til at bestille?

* * *

Hos Dall’s Smørrebrød leverer vi mad ud af huset på Sjælland fra vores butik på Hovedgaden i Skibby. Vores kunder kommer primært fra området omkring Skibby, Roskilde og Holbæk. Har du brug for mad ud af huset et andet sted på Sjælland, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Så finder vi en løsning.

Dall’s Smørrebrød leverer maden med et smil.

DALLS SMØRREBRØD

Hovedgaden 70, 4050 Skibby
Telefon: + 45 4752 8322
Email: dallsskibby@gmail.com

Sociale medier

Bestilling

Ring og bestil mellem kl. 06:30-15:00 på telefon eller kom ind i butikken. Der kan også bestilles på mail.

Åbnignstider

Åbningstider i julen

Lukket 24.-25.-26.-27. december
Lukket 1.-2.-3. januar.

Åbningstider i 2021:

Mandag til fredag 06.30 - 15.00
Lørdag 7.00 - 13.00

Sommerferie lukket fra den 9 juli til den 18 juli