Skip to main content

Sæson

* * *

Mad til enhver sæson

Skal du holde julefrokost? Eller har du brug for maden til nytårsfesten eller Mortens aften?

Så kan vi også hjælpe dig hos Dall’s Smørrebrød. Til julefrokosten har vi sammensat nogle forskellige menuer med alt, hvad der hører sig til en julefrokost.

Én ting sørger vi dog ikke for. Snapsen skal du selv medbringe – efter behov.

Kontakt os

Skal vi levere maden til jeres julefrokost eller nytårsfest? Du kan bestille vores mad enten ved at ringe på telefonen, via vores bestillingsformular eller ved at besøge os i butikken på Hovedgaden 70 i Skibby.

Hos Dall’s Smørrebrød har vi et stort udvalg af mad ud af huset. Vi kan derfor være behjælpelige med mad til enhver lejlighed, uanset om du ønsker at servere smørrebrød, sandwich, kuvertmenuer eller buffet.

JUL

* * *
En lille nem julefrokost

Hvide sild m. løgringe og karrysild.
Fiskefilet m. remoulade og citron.
Frikadeller m. surt.
Leverpostej m. champignon, bacon og rødbede.
Hønsesalat m. asparges og bacon.
Flæskesteg m. rødkål.

* * *

Pris pr. kuvert 145 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Det kolde bord 1

Hvide sild m. løgringe og kapers.

Leverpostej m. champignon, bacon og rødbeder.

Halve æg m. rejer, mayonnaise og citron.
Flæskesteg med rødkål.
Glaseret skinke m. grønlangkål.
2 tarteletter m. høns i asparges.

Brie med frugt.

* * *

Pris pr. kuvert 200 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Det kolde bord 2

Hvide sild m. løgringe og kapers og karrysalat.
Røget laks m. røræg og asparges.
Fiskefilet m. remoulade og citron.
Frikadeller m. surt.
Leverpostej m. champignon, bacon og rødbeder.
Roastbeef m. remoulade, ristet løg.
Æbleflæsk m. løg og stegt flæsk.
Ris a la mande m. kirsebærsauce.

* * *

Pris pr. kuvert 225 kr.
Brød kan tilkøbes 20 kr.

Julebuffet – sammensæt selv

Hvide sild m. løgringe, kapers og karrysalat 20,
Karrysild m. kapers og løgringc 20,-
Gravede laks rn. sennepsciressing 40,-
Røget laks m. røræg og asparges 40,-
Røget ål m. røræg 40,-
Fiskefilet m. remoulade og citron 20,-
Frikadeller m. surt 20 –
Leverpostej m. champion, bacon og rødbeder 25,-
Halve æg m. rejer, mayonnaise og citron 25,
Hønsesalat m. asparges og bacon 25,-
Sylte m. sennep og rødbeder 30,-
Roastbeef m. remoulade, ristede løg 30,-
Flæskesteg m. rødkål 35,-
Glaseret skinke m. grønlangkål 35,-
Medisterpølse m. rødkål og sennep 35/-
Mørbradbøf m. Mødeløg 35/-
Æbleflæsk m. løg og stegt flæsk 35,-
Tarteletter m. høns i asparges 15,-
Ris a la mande m. kirsebærsauce 35-